Personlig

Dagens utmaning – Dag 4

 
Vad som finns i min väska
 
 
 
Det är en hel del grejer som alltid finns i min väska och nu ska jag berätta lite närmare om mitt innehåll. 
 
Jag har faktiskt alltid en parfym i min väska och just nu har jag en från Giorgio Armani. Tuggummi är ett måste då det är något som jag är beroende av. Handkräm i någon god doft gillar jag att ta på mig efter jobbet för att känna mig lite fräschare och just nu använder jag en från I Love med doften Mango och Papaya. Hörlurar brukar alltid finnas i min väska eftersom jag lyssnar på musik när jag pendlar till och från jobbet. 
 
 
 
 
Min kalender följer också alltid med mig överrallt för att jag måste ha koll på mitt liv. Läppbalsam och läppglans använder jag dagligen och det är också ett måste. Ni ser även att det ligger ett paraply bland alla grejerna och eftersom man aldrig vet om det ska bli regn har jag alltid med mig ett. Resekortet måste alltid ligga i min väska samt nycklar som sitter fast i en liten plånbok där jag även förvarar mina kort. 
Slutligen lägger jag alltid i min mobiltelefon i väskan innan jag drar iväg.
 
 
Dag 01 – En bild på mig + 5 saker om mig själv
Dag 02 – Tre saker som finns i mitt hem
Dag 03 – Favoritårstid
Dag 04 – Vad som finns i min väska
Dag 05 – Bild på vad jag senast köpte 
Dag 06 – 5 olika bilder från 2015 
Dag 07 – 3 artister jag gillar
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Mina rädslor
Dag 10 – Gamla bilder på mig
Dag 11 – Visa mitt favoritplagg
Dag 12 – Min sommar
Dag 13 – Favorit tv-serier
Dag 14 – En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 15 – Två saker jag längtar efter
Dag 16 – Mina favoritplatser
Dag 17 – Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 18 – Vad jag hade på mig i dag
Dag 19 – Min favoritlåt och varför
Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 21 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
  Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför
Dag 23 – Min dag i bilder & text
Dag 24 – Vad jag vill göra när jag går i pension
Dag 25 – Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26 – Min favoritparfym
Dag 27 – Detta är jag beroende av
Dag 28 – Hur jag firar julafton
Dag 29 – Någon jag vill byta liv med en dag och varför 
Dag 30 –  Mina husdjur
 
 
//PUSS