Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Borttagna restriktioner – Mina personliga åsikter

Fy vilket ruggigt väder vi har denna helg.

Vilken tur att jag njöt av solen förra helgen då det kändes som vår. Nu regnar det och blåser då promenader inte känns så lockande direkt. Därför håller jag mig inomhus och lyssnar på hur regnet knastrar mot fönstret. 

 

Här är några solglimtar från förra helgen. 

 

Alltså jag förstår mig inte på vissa ungdomar.

Nu när allt har öppnat upp igen så beter sig folk som om det inte fanns en morgondag. Läste på Aftonbladet att de var fullt på alla fylleceller och att det har varit mycket slagsmål runt nattklubbar inatt. Folk trängs överallt och dricker ur varandras flaskor. Om några veckor får vi se om klubbarna tvingas stängas ner igen. Usch jag personligen ser inte som att pandemin är över helt och hållet. Utan jag tänker fortsätta med att vara försiktig. 

 

 

En sak som var hur töntigt som helst.

Natten till den 29/9 hade en klubb öppet i Örebro där ungdomar skulle fira in tolvslaget. Alltså seriöst! Vadå fira in tolvslaget och då blev det helt plötsligt tillåtet att krama alla man ser. Till och med vakterna hade dansat på borden. Nä jag tyckte att det var riktigt töntigt och väldigt onödigt. Nu kanske jag låter som en gammal, tråkig surkärring men det här är mina personliga åsikter. 

 

 

Annars har jag köpt hem höstljung till min balkong. Har pysslat en hel del med hemmet och bara haft en lugn och skön helg.

Nu ska jag ta och fixa lite käk och sedan blir det en lång dusch. Önskar er alla en fortsatt mysig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Ja, försiktig kan man fortsättningsvis vara tycker jag med. Vore så tråkigt om det kommer behöva införas restriktioner igen pg a att vi inte är försiktiga. Smittan är ju inte borta..
    Så fint det blev på balkongen 🙂
    Kram

  2. Tycker det är helt sjukt att vi slopat restriktionerna. Känns som ett slag i magen för alla inom vården. Alla verkar tro att corona försvann tillsammans med restriktionerna.

  3. Håller fullständigt med dig , vakterna här i Täby c likadana de kramar allt o alla. Ska bli spännande o se om vi stänger ner eller inte.Noll respekt i detta land , kram

  4. SÅ mysigt! Och jag håller med dig, jag kan känna att de skickar lite fel signaler och att det låter som att corona inte finns :/

  5. Det här känns verkligen konstigt man har vant sig vid att hålla avstånd och inte göra saker och så helt plötsligt ska man vänja sig vid något annat igen. Vågade mig på att köpa musikalbiljetter men när jag köpte dem fick man inte köpa alla platser utan det skulle vara avstånd mellan besökarna jag undrar just om dem tagit bort det där också för jag har inte fått någon info om det 🙁

  6. Det märks verkligen att det har släppt för de är snoriga barn på förskolan hela tiden nu!!! Och min lilla tjej har troligen rs viruset 🥲

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan