Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En kopp te med levande ljus

God kväll denna torsdag kväll!

Här sitter jag med en kopp te och några rostade mackor. Har tänt upp några levande ljus och värmer mig insvept i en gosig pläd. Hör hur regnet smattrar mot fönsterrutorna och är tacksam över att vara inomhus. Det blir väldigt fort mörkt om kvällarna och tröttare blir man av det också. Något som gör att kvällarna känns kortare för varje dag. Håller ni med mig?

 

 

Känner mig frusen och då blir det perfekt att värma upp sig med en kopp te. 

 

 

Så fort det blir kyligare ute blir det även kyligare hemma.

Något som är värst på morgonen när man kliver upp ur sängen. Då vill jag bara få på mig kläder så fort som möjligt. Fast allra helst vill jag ligga kvar i den varma sängen resten av dagen. Men måste tyvärr ta mig till jobbet. Exakt så kändes det imorse och detsamma blir det garanterat imorgon bitti. 

 

 

En positiv sak!

En positiv sak är att det är ju fredag imorgon. Så efter morgondagens “hacka tänder” vid uppstigning blir förmodligen mindre jobbig. Eftersom jag kan då ligga kvar i sängen under helgen och få långa sovmornar. Vilket jag längtar till.

Kan därför även tips om bra blogg som visar olika detjingsidor för er som är ensamma och behöver dejta. Vissa trivs bra ensam och vissa vill inte vara ensam. Det finns de som inte kan koppla av när det är stressigt. Därför rekommenderas även en härlig massage nu när det är höst för att ni ska koppla av ordentligt.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

3 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan