Personlig, Vardag

Kanelbullar från kanelbullens dag

Tror inte att det var många som missade kanelbullens dag här i veckan. Jag hade förmodligen missat det om inte jobbet påminde om det. För kanelbullar fick vi och dom var jättegoda. Vi hade som tradition att en kollega bakade kanelbullar till oss varje år. Men i början av året gick hon i pension så då beställde chefen kanelbullar. 

 

 

Det var evigheter sedan sist jag själv bakade kanelbullar. Men har en väldigt liten frys så där får jag ändå inte plats med en massa bullar. 

 

 

Som jag skrev i förra inlägget blev min dotter inlagd på sjukhuset och det går framåt. Vilket är så skönt både för sitt barn och sig själv som oroande förälder. Nu återhämtar hon sig hos sin pappa medan hennes lillebror är hos mig.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

PUSS