Inredning, Personlig, Vardag

Kvällsmys med levande ljus

Oj vilket härligt väder denna helg har bjudit på. Men har redan fotograferat så många höstbilder så det avstod jag att göra denna helg. Istället har jag tagit bilder från kvällsmyset då vi har tänt en hel del levande ljus. Något som blev premiär denna helg och har fyllt på med massor av värmeljus som räcker nu ett tag framöver. 

 

 

Bakom denna klocka har jag en liten ljuslykta som ger ett sådant fint sken mot väggen. Älskar att ha en massa mysbelysning runt omkring när det är mörkt ute. 

 

 

Vi har poppat massor av popcorn och kollat på flera filmer. Både skräckfilmer och komedier efteråt så vi inte var rädda vid läggdags. Min dotter brukar titta på Greta gris om hon fortfarande är rädd. 

 

 

Har även testat på chips som jag aldrig har ätit förut. Det blev extra krispiga chips från OLW med smak av gräddfil och lök. Hemköp sålde dessa för 20 kronor och tyckte att dom var riktigt goda. Ett tips!

Jag har även sett alla Idol avsnitt som jag har missat och har nu en favorit. Har lagt upp videon på TikTok som ni hittar här <—

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS