Personlig, Vardag

Inlagd på sjukhus

Att det ska gå så långt!

Eftersom vårdcentralen inte tog min dotter på allvar så fick hon tillslut vård på sjukhus. Att det ska gå så långt innan det händer något! Igår eftermiddag blev hon inlagd och jag stannade kvar där tills idag när hon skrevs ut. Därför blev det ingen uppdatering igår och nu förstår ni varför.

 

 

Hon hade Körtelfeber i över en vecka, svullen hals med halsont och har varken kunnat äta, dricka eller sova. Nu har hon fått behandlingen som behövdes och är iallafall feberfri. Övriga symtom kan sitta kvar i veckor men nu behöver hon inte vara kvar på sjukhuset. 

 

 

Barnens far åkte in med henne och när dom fick reda på att hon skulle bli inlagd så flexade jag ut från jobbet. Sprang hem för att hämta lite grejer och sedan tillbaka. Barnens far åkte hem till sonen och jag stannade kvar med dottern över natten. 

 

 

Jag peppade henne att få i sig så mycket det gick och med tiden gick det lättare. Eftersom hon nu kan svälja tabletter i få i sig vätska så behöver hon inte var inlagd. Så nu efter 24 timmars isolering är vi äntligen därifrån. 

 

 

En god efterrätt som blev en kladdkaka med vispgrädde var inte fel. Inatt ska det bli skönt att få sova i sin egen säng. Har inte direkt sovit gott inatt i den hårda gästsängen.

Snart blir det en dusch, något i magen och imorgon ska jag jobba veckans sista arbetsdag innan helgen. 

 

//PUSS