Jag har aldrig

Den här gången handlar det inte om några påståenden!

Fick en ny idé och det handlar om något liknade som jag brukar skriva då och då. Alltså när jag skriver om mina personliga sanningar. Men istället handlar det enbart om saker som jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Snodde bara rubriken från populära sällskapsspelet “Jag har aldrig”. Men nu ska jag istället berätta några saker för er som jag varken har gjort eller upplevt och varför. 

 

 

Jag har aldrig:

– Gått på någon diet. Ärligt talat tror jag inte på några dieter. Visst är allt individuellt och vissa mår mer eller mindre bättre av vissa livsmedel. Jag själv personligen äter allt men till en viss måtta. Annars tror jag mycket mer på fysisk träning och lagom stora portioner mat. 


– Hoppat från en trampolin. Enda sedan som liten får jag panik under vattnet. Därför är jag personen som väljer stegen ner till vattnet istället för att hoppa i. Om jag någonsin skulle våga hoppa från en höjd eller trampolin skulle det krävas väldigt mycket mod från mig. 

– Kollat upp vilket kön det är under graviditeterna. Att vara gravid utan att veta vilket kön det väntas är hur spännande som helst. Speciellt vid första mötet efter förlossningen. Att få se sitt barn för första gången är ett mirakel och jag ångar inte en sekund att jag väntade tills dess. 

 

 

– Fått mina visdomständer. Faktiskt så har jag inte fått en enda visdomstand. Har hört att det ska göra jätteont och hoppas verkligen att jag slipper dom även i framtiden. 

– Använt lösögonfransar. En sak som jag personligen är stolt över. Det är mina långa ögonfransar. Därför skulle jag aldrig ta en risk med att förstöra mina egna.

– Rest till USA. Något som alltid har varit en stor dröm eftersom det finns många underbara upplevelser som jag vill uppleva där. Hoppas att den drömmen någonsin slår in någon gång i framtiden.

 

 

Det finns som sagt väldigt många fler saker som jag aldrig har gjort eller upplevt. Men det får jag skriva om en annan gång.

 

//PUSS

 ♥

9 comments / Add your comment below

  1. Roligt att läsa detta. Har fått alla mina visdomständer och känner verkligen med barnen som håller på att få sina första haha. Feber och ont i halsen/köken för min del och det kliade som attan i tandköttet. Så glad att det är över haha

  2. Så roligt att läsa och jag känner igen mig o alla , förutom en och det var min sista graviditet och jag ville veta där vilket kön men de andra tre barnen visste jag inte vilket kön. kramar ⭐️

  3. Älskar att läsa sådana inlägg. Förstår inte riktigt poängen med visdomständer, har fått mina men fått dra ut den då den gått sönder och tandläkaren sa att det är vanligt att det händer med visdomständer. Då är det väl bättre att slippa dom helt då dom inte verkar göra någon nytta?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.