Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Saftiga lussebullar och roliga pepparkakor

Vilken mysig helg vi har haft!

Ni läste i lördagens blogginlägg om hur mycket jag hade att göra. Hann med nästan alla sakerna och det känns skönt. Plockade fram adventssjustakarna men hittade inte alla mina stjärnor. Så himla typiskt men har en hel del ljusslingor som tillfälligt kan hängas upp. Här får ni se några bilder från lördagens bakning.

 

 

Har tidigare sett en bild på en deg som ser sur ut och kunde inte låta bli att göra en egen bild av det. Haha en surdeg och det är min tråkiga humor. 

 

 

Vi bakade lussebullar och den här gången hade jag i kesella för att få bullarna saftigare. Blev lyckat och jättegott.

 

 

Det var jag och barnen som bakade tillsammans och sonen hade även en kompis som var med. Självklart blev det även provsmakning. Vi spelade även julmusik i bakgrunden för lite mera julkänsla. 

 

 

Sedan blev det dags för pepparkakor och dekoration. 

 

 

Dekorationen fick barnen ta hand om och det blev en helt fina pepparkakor.

 

 

Även väldigt roliga figurer.

 

 

När vi hade bakat färdigt var det dags att börja med maten. Som även tog sin tid och det kändes som att jag spenderade hela dagen i köket. Igår tog jag det mestadels lugnt för jag kände mig så trött efter en intensiv helg. Idag är det måndag och har en helt ny vecka framför mig.

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan