Personlig, Vardag

När utseendet förändras

Hittade här om dagen några äldre bilder på mig.

Tror att bilderna är sådär mellan 6-7 år gamla och på dessa år har mitt utseende förändrats en hel del. Fast på dessa bilder riktas mitt ansikte direkt mot solen och då ser man alltid mer annorlunda ut än i verkligheten. 

 

 

Det var inför en fotografering med barnen.

Jag kommer ihåg att jag försökte att skapa en fotostudio med hjälp av ett vitt lakan som bakgrund. Men lyckades inte få lakanet att sitta helt slätt så det fick bli som det blev. Ville fotografera bilder med barnen och lyckades få till några stycken. Men dessa bilder som ni ser idag är när jag övade med kameran inför våran fotografering.

 

 

Som sagt så såg jag mer annorlunda ut då än idag. Mina ögonbryn var då mycket smalare och spetsigare samt att mitt hår var långt och mycket mörkare. På bilderna ser även min panna högre ut och min näsa mindre. 

 

 

Så mycket förändras genom tiderna!

Har även hittat andra bilder där jag ser ut som ” hej kom och hjälp mig” och dom måste jag också visa er i ett annat inlägg. Tänk vad mycket man kan förändras genom åren? Både till utseendet och klädstilen. Att jag själv en gång i tiden tyckte det var snyggt men idag är det helt tvärtom. Därför är det så roligt att kolla tillbaka på gamla bilder. Vissa bilder kan man inte heller låta bli att bara skratta åt. 

 

 

Fredag igen!

Som jag alltid säger varje vecka: ” Äntligen fredag! “ Som jag har längtat men samtidigt har veckan bara rusat iväg. Men ser fram emot en mysig helg med barnen då vi ska både baka, pyssla och äta en massa gott. Ikväll blir det fredagsmys efter alla måsten som måste göras innan dess.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.