Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att redan känna en längtan

Nu längtar jag redan till nästa år!

Men på grund av min nya fina almanacka som börjar gälla 1/1 2020. Den är så himla fin, har en härlig design och mycket roligt innehåll. Lagom stor är den också för den här gången valde jag en lite mindre modell. Har en större just nu som känns lite för stor. 

 

 

Beställde den hos personligalmanacka.se med Therese Lindgrens design.

 

 

Två kollegor till mig beställde också sina almanackor med samma design som mig men i större modeller. Därför ville vi fotografera våra nya ögonstenar tillsammans.

 

 

Jag har även kvar söta gem, pennor och klistermärken från min nuvarande almanacka som kommer till ännu mera användning. 

 

Ska snart visa mera!

Jag ska fotografera mera bilder på hur min almanacka ser ut inuti. Eftersom man får välja själv hur allt ska se ut och det vill jag visa er. Då blir almanackan mer personlig och sådant gillar jag. Ju personligare desto bättre.

Man kan även välja egna bilder till både fram och baksidan av almanackan. Men bilderna jag laddade upp fick inte tillräckligt bra kvalitet. Annars fastande jag ändå för just Therese Lindgrens tillfälliga design och är ändå väldigt nöjd med resultatet. Får se till nästa gång när det är dags igen. Då kanske jag kan se till att designa något helt eget. 

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Shit, jag måste också köpa en ny kalender. Har ine ens tänkt på att året snart tar slut… Jag brukar dock köpa den billigaste jag hittar, även om thereses var fin!

  2. Att ha en almanacka är fan aldrig dåligt 😉 skitsnygg var den också dessutom 😀 sv; Ja de är en grym butik, med snabba leveranser och snygga kläder 😉 Har en hel del i garderoben som kommer från dom 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan