Äntligen tillbaka

Tillbaka till verkligheten!

Det känns som måndag men det var ju det igår. Att börja en ny vecka på en tisdag är aldrig fel och då blir arbetsveckan genast mycket kortare. Alltså det är inget fel med en mjukstart efter en längre ledighet. Eller vad känner ni andra som också jobbar raka veckor?

 

  

 

En annan sak som jag har sett fram emot detta år!

Det är min nya personliga almanacka med Therese Lindgrens design. Idag följer den med mig till jobbet och den ska hänga med mig hela dagen haha. Min nya lilla bebis! Har två kollegor som har likadana fast större och vad roligt vi ska ha det tillsammans. Annars ska det bli jätteroligt att få träffa alla mina kollegor för nu var det längesedan sist. Att få höra hur dom har haft det under både julen och nyår.

 

Har inte fattat!

Ärligt talat har jag inte riktigt fattat att det är ett nytt år fören typ igår när jag förberedde mig inför jobbet. När jag plockade fram den här almanackan kom känslorna fram. Det blev ändå några extra lediga dagar efter nyår och har verkligen varit dagblind. Men nu är jag äntligen tillbaka till verkligheten och känner mig riktigt taggad!

Önskar er alla en toppen dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Tycker det är heeeeelt sjukt att det är ett nytt år, känns som att 2019 drog ut i evigheter och ändå minns jag nästan ingenting.

  2. Jag har inte heller fattat att det är nytt år, men lär väl inse det på måndag när jag börjar jobba igen haha! Ska iaf köpa en kalender imorgon. Det blir bra! Kram

  3. Jag gick över till raka veckor under hösten och det är verkligen underbart med dessa röda dagar i veckorna som man får vara ledig! Hoppas första arbetsdagen har gått bra och så fin kalender du har!!! Kramar fina Netti ???

  4. Vilken fin kalender. Jag förstår att du ser fram emot att planera i den. 🙂

    Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera mitt inlägg. Nu finns första delen av min årsresumé publicerad.

    Kram​

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.