Personlig, Vardag

Äntligen tillbaka

Tillbaka till verkligheten!

Det känns som måndag men det var ju det igår. Att börja en ny vecka på en tisdag är aldrig fel och då blir arbetsveckan genast mycket kortare. Alltså det är inget fel med en mjukstart efter en längre ledighet. Eller vad känner ni andra som också jobbar raka veckor?

 

  

 

En annan sak som jag har sett fram emot detta år!

Det är min nya personliga almanacka med Therese Lindgrens design. Idag följer den med mig till jobbet och den ska hänga med mig hela dagen haha. Min nya lilla bebis! Har två kollegor som har likadana fast större och vad roligt vi ska ha det tillsammans. Annars ska det bli jätteroligt att få träffa alla mina kollegor för nu var det längesedan sist. Att få höra hur dom har haft det under både julen och nyår.

 

Har inte fattat!

Ärligt talat har jag inte riktigt fattat att det är ett nytt år fören typ igår när jag förberedde mig inför jobbet. När jag plockade fram den här almanackan kom känslorna fram. Det blev ändå några extra lediga dagar efter nyår och har verkligen varit dagblind. Men nu är jag äntligen tillbaka till verkligheten och känner mig riktigt taggad!

Önskar er alla en toppen dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS