Nytt år och ny almanacka

Nytt år och en ny almanacka.

Äntligen ska jag börja använda min nya personliga almanacka. Som jag har längtat! Idag är det måndag morgon och årets första arbetsdag. Jobbar bara idag och imorgon för jag har semester torsdag och fredag. Då ska jag och barnen städa bort julen och göra det fint i hemmet. 

 

 

Kolla så fin min nya almanacka är.

 

 

När jag beställde almanackan var det rea på deras klistermärken. Då passade jag på att klicka hem ett gäng.

 

 

Har även sudoku i almanackan och tycker att det är så himla roligt. Finns även citat för varje vecka och olika listor för andra anteckningar. Kom på att jag glömde lägga ner almanackan i väskan idag men får börja använda den på riktigt imorgon. En ny vecka, ett nytt år och en ny almanacka. Nu börjar året på riktigt efter denna långa helg. 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Jag tycker att det är inspirerande att börja året med en ny almanacka. Hoppas att du kommer att trivas med din.

    Svar: Tack för orden till mitt första inlägg för i år.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan