Vilse i Örebro

Nya mål

Ett av mina nya mål inför år 2021 är att upptäcka nya platser. Det finns mycket att upptäcka i Örebro och är så himla nyfiken. Har inte hunnit vara ute så mycket innan alla storhelger men nu är det dags. Jag vill upptäcka nya områden, platser och bara se mig omkring. I söndags sken solen och då packade jag en ryggsäck med fika och begav mig ut. Hade inga speciella planer om vart jag skulle utan följde bara min magkänsla.

 

 

Det finns ett ställe som heter Naturens Hus.

Där finns det café, restaurang och natur-utställningar. Strax innan man kommer fram dit går man igenom en vacker gångväg. Kan tänka mig att det är ännu vackrare där under sommaren. Jag var inte ensam med att promenera där men alla höll avstånd ifrån varandra. 

 

 

Gick bland annat över en bro där jag fotograferade Svartån. Dock var det för kallt för att sätta sig och ta en fika. Därför får det vänta till våren och herregud så vackert det kommer att vara när allt blir grönt. 

 

 

Ut i ingenstans

Örebro har mycket konst och mitt i ingenstans såg jag denna gorilla på toppen. Eftersom att det var så kallt valde jag att promenera en annan väg hemåt. Passerade då på flera bostadsområden och jag älskar att kolla in hus och lägenheter. Jag tackar att Google Maps finns för annars hade jag aldrig hittat hem. Är expert på att gå vilse men samtidigt är det lite spännande. När det blir varmare ute ska jag packa ihop en matsäck och bege mig ut i ingenstans igen.

Men nästa gång blir det åt något annat håll!

 

//PUSS

21 comments / Add your comment below

 1. Va mysigt det lät med lite utflykt och gå runt. Det var ett bra tips.
  En promenad är alltid bra för kropp och själ.
  Hoppas du hittar nått mysigt ställe nästan gång.

 2. Tror faktiskt jag aldrig har varit i Örebro, är dålig på att besöka mitt eget land känns det som för har faktiskt inte varit på så många stället just i Sverige… Får bli bättre på att ta en roadtrip lite överallt!!
  Kramis

 3. Jag älskar verkligen att promenera och bara se vart man hamnar 😅otroligt fint och sol 🌞 på det , underbart till våren att strosa omkring där kramar

 4. Min sambos släkt bor i centrala delarana av Örebro. De har även en hund, så när vi är där så går vi många promenader. Det är jättefint där, så mycket attt se så förstår att du trivs. Kram!

 5. Trevligt att du har upptäckt så mycket fint i närområdet och roligt att du känner dig inspirerad att återkomma till dessa platser när våren nalkas.

  Svar: Tack för din kommentar. Nu finns ett inlägg om (några av) sidorna för årsskiftet i min bullet journal. 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan