Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äventyret börjar

Nu börjar äntligen mina äventyr.

Har tidigare skrivit att jag ska börja besöka nya platser och nu är det tillräckligt varmt för det. I lördags vaknade jag till strålande sol och bestämde mig då genast för en långpromenad. Började med att promenera mot Naturens hus som jag och sonen besökte förra helgen. 

 

 

Med hjälp av google maps hittade jag äntligen ett ställe som jag besökte för flera år sedan. Platsen kallas för Utkiksplats Rynningeviken och det är så vackert där. Det finns en sittplats där på bryggan men tyvärr så var platsen upptagen just då. Annars hade jag fått bättre bilder men får ta det en annan gång. 

 

 

Då fortsatte jag genom bron och upptäckte en väg som jag aldrig har sett tidigare. Det var många som promenerade runt omkring eller satt i solen och njöt. 

 

 

Vägen ledde mig genom hela Rynningeviken.

 

 

I sommar kommer jag garanterat att parkera mig på den här bänken.

 

 

Det finns även flera grillplatser runt omkring området och såg att flera människor grillade mat.

 

 

Hittade väldigt många tussilago längst vägen.

 

 

Passerade ytterligare en till utsiktsplats som ni ser på bilden här under. Det är en liten byggnad som man går upp i. Men även där var det folk på besök och får gå in dit en annan gång. 

 

 

Där tänkte jag först vända och gå hela vägen tillbaka hemåt. Men google maps ledde mig att fortsätta i samma riktning. Vägen ledde mig hemåt och hade jag inte stannat som jag gjorde under promenaden. Då hade hela promenaden tagit en timme. En perfekt runda som jag garanterat kommer att fortsätta med under mina power walks.

Men under nästa äventyr blir det en helt annan runda som jag ser fram emot.

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan