Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lördagens händelser

I lördags vaknade jag och sonen av strålande sol.

Dottern valde att vara med en kompis denna helg och därför var hon inte med oss. Efter frukost förhörde jag sonen inför ett prov och sedan begav vi oss på en utflykt. 

 

 

Vi tog en promenad till ett stort utegym som jag aldrig har provat på. Gymmet ligger precis vid svartån och miljön är så vacker runt omkring. 

 

 

Jag testade bara på några maskiner eller vad det nu heter för att känna hur dom känns.

 

 

Alltså WOW vilket gym och hit kommer jag träna ordentligt flera gånger. 

 

 

Sedan satte vi oss nere vid svartån och kollade på båtar som åkte förbi och folk som fiskade.

 

 

Sonen kan en teknik då han kastar små, platta stenar mot vattnet och får den att studsa på vattnet. Fattar inte hur han gör men det är roligt att titta på. 

 

 

Restaurangen Naturens hus ligger precis i närheten av utegymmet och där åt vi lunch. Sonen valde pannkakor och jag en räkmacka.

 

 

Det var mycket mera räkor än bröd och det var jag tacksam över för att jag älskar räkor. Vi satt ute den här gången vilket var härligt.

Ville ta en bild på hur vackert det är från utsidan men då skulle en massa människor bli med på bild. Därför visar jag er en lånad bild från utsidan som ni ser här under.

 

Naturens hus bygger ut för fler besökare | SVT Nyheter

 

När vi hade ätit färdigt tog vi en annan väg hemåt. Ville visa sonen nya platser som jag har upptäckt genom mina promenader.

 

 

Vi gick igenom en träbro med vacker miljö runt omkring. Sonen sa bara WOW vad är det här för ställe och älskade utsikten! 

 

 

Jag har ingen aning om vad det är för skåp med böcker i. Men en väldigt udda detalj mitt på bron.

När vi kom hem var både sonen och jag väldigt trötta efter våran långa utflykt. Vi tog det lugnt och jag hade även en tid hos tvättstugan. Men några timmar senare hände det fler roliga saker och det återkommer jag i ett annat inlägg. Fortsättning följer…

 

//PUSS

♥ 

8 comments / Add your comment below

  1. Vilket härligt vårväder ni fick i helgen då:) ser underbart ut , perfekt med utegym skulle oxå vilja prova på det,böckerna kanske är till för att låna:) kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan