God mat och långa promenader

Då är det dags för en ny vecka!

Känns skönt att den här veckan består av endast fyra arbetsdagar och sedan blir det långledigt i fyra dagar. Men nu backar vi tillbaka i tiden då jag ska berätta om helgen som var. 

 

 

Min dotter var med sina kompisar och då fick jag och sonen en hel helg tillsammans. Eftersom barnen firar påsken hos sin pappa så fick sonen ett påskägg av mig i fredags. 

 

 

I lördags var vädret helt underbart och då tog jag och sonen en långpromenad. Vi passerade bland annat förbi denna staty i marmor. Har faktiskt ingen aning om vad det föreställer? Jag fotograferade inte allt vi såg under promenaden men vi upptäckte flera spännande platser. Som ett stort utegym, vackra byggnader och flera ställen som man kan fiska på. Sonen älskar att fiska och jag bör skaffa mig ett fiskespö. 

 

 

Vi hamnade tillslut vid Naturens hus som är ett matställe med vacker miljö. Det var många som satt på uteplatsen och åt lunch, fikade eller tog en drink. Jag och sonen hade blivit väldigt törstiga efter att ha gått i en timme. Vi gick då in för att köpa oss något att dricka. Det slutade med att han även åt pannkakor och jag en kycklingwraps. Mums vad gott det var och snart måste vi besöka Naturens hus igen. 

 

 

För att komma in i Naturens hus går man över en brygga. Längtar tills det blir grönare och när blommorna blommar. 

 

 

När vi hade ätit klart tog vi en annan väg hemåt. Då mötte vi på en kelig katt som ville bli klappad. 

 

 

På kvällen testade vi på ett matställe i närheten vid Svampen. 

 

 

Det blev Hamburger Bruket och första gången för oss. 

 

 

Det var typ bara vi där plus personal från Wolt. 

 

 

Nej jag kan inte se seriös ut på bild.

Sonen fick äran att fotografera mig medan jag poserade med olika grimaser. Våran tidsfördrivning medan vi väntade på maten. Sedan gick vi hem proppmätta och kollade på filmer resten av kvällen. Igår regnade det hela förmiddagen men på eftermiddagen blev det fint väder. Då tog jag en långpromenad medan jag lyssnade på Ångestpodden som har blivit en ny favorit. Sammanfattningen av denna helg blev alltså en hel del promenader och en massa god mat. 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Låter som en toppenhelg:) och så skönt att vara själva på restaurangen:)
    Hur känns nya livet i Örebro? Det verkar som du trivs=)
    Är barnen hos dig på helgerna nu bara? eller har ni varannan vecka?

  2. Den där grunken i marmorn påminner om att “regn”vattenfall/fontän =)… en sådan som blir fint när det regnar och vattnet rinner snyggt nerdför i dens olika fåror som den har! Go helg verkade ni ha fixat och ha en TREVLIG VECKA! Kramen damen =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan