Vardag

Veckans sämsta och veckans bästa

Godmorgon denna måndag och en ny vecka är på ingång!

Den här veckan består av endast fyra arbetsdagar och det är verkligen härligt. Annars är jag på gott humör och har haft en riktigt bra helg. Nu startar jag denna nya vecka med några tillbakablickar från föregående vecka och vi börjar med dom sämsta. Då kör vi!

 

 

Veckans sämsta!

– Beställde hårfärg till min dotter via nätet helt i onödan. Hittade exakt samma hårfärg inne på Coop men nu vet jag det till nästa gång.

– Det blev dåligt med träning eftersom jag hade ont i magen måndag och tisdag. Onsdag och torsdag påbörjade jag mina träningspass men blev hela tiden avbruten av barnen. Den här veckan får jag försöka ta igen det jag har missat.

Veckans bästa!

– Ungarna har äntligen valt att ha ett varit rum. I fredags hade dottern flyttat över sina saker till sitt rum och det var verkligen på tiden.

– Jag har somnat i god tid och sovit bra varje natt förra veckan.

– Hann med bussen hem trots den långa kön inne på Åhlens. Skrev ett inlägg om det i lördags.

– Dottern blev jätte nöjd över sin nya hårfärg som jag hjälpte henne med.

 

Nu får jag hoppas att denna vecka också blir bra och då framför allt med träningen. Önskar er alla en härlig start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. / 18. / 19. / 20. / 21. / 22.