Vardag

Vilken dag

Härligt med en lugn lördag jämfört med igår!

Först var det jobb, sedan en tur på stan, höll på att missa bussen hem och sedan fixade jag dotterns hår hela kvällen. Andas andas! Nä fy idag blir det betydligt lugnare och ska inte göra mer än nödvändigt.

 

God förmiddag finisar!

Här bjuder jag på några frukost bilder eftersom vi äter lyxigare frukostar om helgerna. På vardagarna äter jag det på jobbet och då blir det alltid två smörgåsar med kaffe. Inte lika glamouröst haha.

 

 

Men nu till igår på stan när jag höll på att missa bussen.

Var inne på Åhléns för att köpa en hårfärg till min dotter. Fick då hjälp av en trevlig expedit som såg till att jag valde rätt hårfärg. Riktigt snabbt och smidigt. Sedan ställde jag mig i en jättelång kö till kassan. Tre kassor var öppna och då brukar det oftast gå ganska snabbt. Kollade på klockan och såg att jag hade ungefär 10 minuter kvar tills jag måste rusa mot bussen. Men exakt då i detta ögonblick fick två kassörskor problem med sina kassaapparater. Alltså då fanns det bara en enda fungerande kassa och en mil lång kö. På något sätt lyckades det bli min tur i sista sekund och sedan var det bara att springa mot bussen. Hann precis och gud så skönt!

Kommer sedan hem till två ungar som var så taggade. En trött mamma och två vilda barn gick till affären och handlade inför helgen. Hann knappt innanför dörren då dottern genast ville börja med sitt hår. Men jag behövde ny energi och satte på kaffe. Sedan höll vi på med hennes hår resten av kvällen. Återkommer med resultatet i ett annat inlägg för vi ska fotografera hennes hår senare idag.

Men önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.