En creepy dag

Den 22/4 i år blev en creepy dag.

Det var alltså i torsdags förmiddag allt hände. Jag aldrig rensat i mitt skåp på jobbet under alla dessa sju år som jag har jobbat där. Men bara av en slump fick jag för mig att rensa bort alla papper och lappar som skräpar i skåpet.

Då hittade jag en lapp med text och ett datum på. Datumet var 22/4 och jag vet att jag skrev den för flera år sedan. Kollade då dagens datum som jag då trodde var 23/4. Hade så himla fel för det var exakt samma datum. Den 22/4 och kände hur det ryste i kroppen. Nu ska jag berätta om vad som hände den dagen för mig.

 

Första tanken var att googla på datumet för att se om jag hittar något. Hittade information om att det är earth day som betyder jordens dag. Något som jag inte hade någon aning om.

Men nu till nästa händelse. Sonen som hade tagit ett covid-19 test hos sin pappa eftersom dom har en nära bekant som är smittad. Jag loggade in vid fyra tillfällen under dagen på 1177 vårguiden för att se om svaret hade kommit. Vid fjärde gången hade svaret precis kommit och fick då beskedet att han är positiv.

Ringde då direkt till barnens far som inte hade fått svaret. Väldigt konstigt att han inte kunde få fram det och en person från smittspårning ringde upp mig. Fick då lämna ut barnens fars telefonnummer för dom hade inte hans uppgifter. Vilket är konstigt enligt mig.

Den tredje konstiga saken som hände var när jag kom hem från jobbet. Mitt badrumsfönster stod helt öppet och det har aldrig hänt förut. Inte ens vid storm har fönstret öppnats av sig själv. Låset till fönstret gör det omöjligt att öppna av sig själv och jag har inte öppnat fönstret sedan i somras.

Kom på nu i efterhand att det även hände en ovanlig sak inne på Coop samma dag. Det var en lång kö till kassan och i kassa nummer två är till för dom som inte ska hämta ut paket. Kvinnan i kassan ropade till mig om att jag kan komma till henne om jag inte ska hämta ut något paket. Vilket jag inte skulle göra. Jag tänkte då att alla som stod i kön kan inte ha paket att hämta ut samtidigt. Funderade på om någon annan som stod längre fram i kön kanske skulle gå till hennes kassa. Men envis som hon var så ropade hon att jag skulle komma till henne och det gjorde jag också. När jag kom fram så sa hon att eftersom jag stod sist i kön så ska jag inte behöva stå där i onödan. Alltså jag blev rörd och personalen inne på Coop i mitt område är otroligt trevliga. Jag handlar oftast där och dom känner igen mig likaså jag känner igen dom. 

Äntligen var det påfyllt med bönbågar från OLW den dagen. Det har varit slut på dom under en längre tid och nu är helgen räddad. 

 

 

 

Två påsar fick följa med mig hem och det blir kvällens tilltugg till en film.

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Vilken märklig dag. Och att du just den dagen ett år senare får för dig att städa skåpet. Verkligen creepy. Känns som om det var meningen att du skulle hitta den lappen då. Kram och trevlig helg.

  2. Det där med fönstret får mig att tänka på filmen ‘kärleken checkar in’ Den kan du och jag se någon gång framöver när Coronan är över!
    Ha en fin dag !

  3. det spökar kanske 🙂
    åh nej krya på sonen o hoppas det blir en lindrig variant tycker oxå det va konstigt de inga uppgifter hade

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan