Vardag

Veckans sämsta och veckans bästa!

Då var det slut på dessa röda dagar!

Eller nu missade jag midsommarafton men det infaller inte den här veckan som består av fem arbetsdagar. En lång vecka med andra ord! Känns som att jag har tusen ärenden att hinna med varje dag efter jobbet men får prioritera det viktigaste. Nu startar jag denna nya vecka med några tillbakablickar från förra veckan och vi börjar med dom sämsta. Då kör vi!

 

 

Veckans sämsta:

– Jag köpte ett par snygga skor till min dotter men det visade sig att skorna var väldigt små i storlekarna. Idag efter jobbet blir det ett byte eftersom skolavslutningen är redan imorgon. 

 

Veckans bästa:

– Lyckades flexa ut tidigare i fredags så att jag hann med alla ärenden på stan och lyckades inte att bli alltför sen hem.

– Det har varit otroligt fint väder och har tagit årets första dopp.

– Har fått hem min nya bikini och den satt jätte bra. Skönt att slippa krångla och byta till en annan storlek.

– I torsdags var det Nationaldagen då vi fick en extra ledig dag. 

 

 

Förra veckan var inte direkt dålig eftersom det blev endast en punkt. Hoppas att den här veckan blir lika bra och att det inte händer något tråkigt. Önskar er alla en härlig start på den nya veckan och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Blus / Örhängen / Byxa / Läppstift / Skor / Ring