Inspiration, Mode

New shoes

Det blev även ett par nya skor till mig!

Köpte ett par skor till min dotter i fredags inne på dinsko och då fick jag syn på dessa snygga loafers. Dom finns i flera olika färger och jag valde ett par i grå/beige färg. 

 

 

Skorna är otroligt sköna på och så stilrena. Materialet är i mockaimitation och har ett fint spänne i guld på ovansidan.

Fy vad ådriga mina ben ser ut på bilden! Ska jag skylla på en dålig bildkvalité? Eller så är det dags för att börja använda brun utan sol haha. 

 

 

Behövde verkligen ett par nya skor och dessa kostar bara 199 kr. 

 

 

För snygga för att ligga gömda!

Hade för ett tag sedan ett samarbete med ett företag som gav mig ett presentkort på 2000 kr till deras hemsida. Hittade hur mycket som helst och hoppas att paketet kommer den här veckan. Valde bland annat tre par skor och en massa andra fina saker. Ett par av skorna är dom snyggaste skorna jag någonsin har sett i hela mitt liv. Jag skojar inte! Kommer att ta en miljon bilder på dom och sedan ha skorna som en inredningsdetalj. Dom är alltså för snygga för att ligga gömda någonstans.

När jag ändå är inne på ämnet om skor!

Igår efter jobbet lämnade jag tillbaka skorna som var för små för min dotter. Hittade istället ett par fina svarta ballerinas som hon istället ville ha. Dom satt jättebra på henne och nu känns det genast mycket skönare. Var orolig att jag inte skulle hitta några bra skor till henne men nu är det äntligen fixat.

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Halsband / Örhängen / Skor / Solglasögon / Klocka & Armband / Topp / Väska / Byxa