New shoes

Upptäckte att jag behöver nya skor.

Går bara runt i sneakers nu förtiden och det börjar bli dags för svalare skor. Var på jakt efter ett par sköna sandaler i lite grövre modell och tillslut hittade jag ett par via nätet. Vill kunna promenera långt utan att få ont i fötterna och dessa såg ut att vara bekväma. Dessutom är skorna fem centimeter höga och det ger mig lite extra längd till mina korta 165 cm. Fastnade även för ett par till med kilklackar som såg så snygga ut. Just då var det rabatt på dessa skor och därför kunde jag inte låta bli att köpa båda paren.

 

 

Här är sandalerna och dom var inte riktigt som jag hade förväntat mig. Dom känns lite för stora och funderar på att lämna tillbaka skorna. Fast då ska jag gå till Scoretts fysiska butik ifall jag hittar några andra. Det var ändå sandaler som jag var på jakt efter. 

 

 

Men kilklackarna ska jag behålla för dom satt jättebra och är dessutom sköna att gå i. Vill börja använda lite högre skor men måste först börja att vänja mig vid det. 

 

 

Jag har föresten hittat ett par skor från min ungdom.

Hade ingen aning om att jag hade sparat dom och blev sjukt glad när dom dök upp. Man hittar alltid mycket när det väl rensas. Det är ett par skor som inte går att hitta någonstans idag och är väldigt udda. Ska fotografera skorna för dom måste jag bara visa för er.

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Vilka läckra skor. Vill också ha kände jag. Har sandaler, men de du hade var ju finare till typ en klänning. Jsg har alltid gått i högklackade skor, men så ramlade jag för ett tag sedan (jävla fibro). Då skadade jag min ena fot och efter detta kan jag inte gå i klackar. Provade när jag skulle bli fotograferad, men vi vandrade till bilen fick de åka av. Glad dotter har jag i alla fall 🙂 Så nu får jag leta efter finare lågskor.

  2. Nu tycker ju inte jag att 165 cm är särskilt kort men jag tycker samtidigt du ser rätt lång ut.
    Jag hade nog gissat runt 175 cm utifrån dina bilder:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan