Vardag

Dags för en paus

Då menar jag en paus ifrån städningen!

Min dammsugare har krånglat och det är sand överallt i hemmet. Sanden kommer ifrån våra utflykter och avskyr känslan av sanden under fötterna när jag kliver runt. Fick tillslut igång dammsugaren och nu börjar det kännas renare och fräschare på golven. Skulle egentligen ha bloggat för flera timmar sedan men prioriterade annat. Här får ni se två bilder från igår när jag och dottern hade våran myskväll tillsammans. Det blev som sagt sushi, godis, chips, dipp och Netflix då vi kollade på filmen Gremlins. 

 

 

God eftermiddag finisar!

Igår efter jobbet sprang jag runt på stan för att köpa skolavslutnings kläder till dottern medan barnens far åkte med sonen. Passade även på att köpa hem sushi och herregud så gott det var. När jag ringde och beställde sushin så hade dom missuppfattat mig och kom hem med nästan dubbelt så mycket haha. Men det gjorde inget för vi fick över till lunch idag.

Dottern har cyklat över till en kompis som har skaffat sig en söt valp. Sonen är kvar hos sin far eftersom han ville leka med några kompisar i området. Därför passar jag på att städa och göra tråkiga saker. Fast det känns mer lockande att ligga ute i solen men kanske ska göra det lite senare.

Igår var det åska och spöregn men på kvällen blev det soligt igen. Precis lagom efter maten och då begav vi oss mot sjön och tog ett härligt kvällsdopp. Det var vi inte ensamma om för det var flera där som badade.

Nu ska jag ta och återgå här men önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Klänning / Hårband / Skor / Läppglans / Nagellack / Väska