Gårdagens utflykt

Igår blev det ett kort inägg eftersom vi var iväg på utflykt.

Vädret var helt underbart då vi passade på att tillbringa mycket tid vid sjön. Många var där och badade och det gjorde till och med fega jag. Här får ni se några bilder från vistelsen vid sjön och det var verkligen härligt. 

 

 

Älskar dessa extra röda dagar!

Då det finns extra tid även för annat istället för jobb. Det var bara att packa ihop allt vi behövde och dra iväg. Men när vi kom hem igen blev jag så trött och orkade inte städa då det inte blev många ryck utöver det nödvändiga. Sonen cyklade över till sin kompis medan dottern umgicks med två tjejkompisar. Dagen blev som sagt toppen och idag blir det jobb igen för min del.

 

Ikväll blir det sushi!

Dottern berättade att hon är sugen på sushi och det ska jag köpa hem idag efter jobbet. Sonen har aldrig ätit det förut men vill gärna smaka på det. Annars får han äta något annat om han inte gillar sushin. Idag ska det inte bli lika varmt enligt väderprognosen men om det ändras kanske vi tar ett dopp efter maten. Under helgen ska jag även fortsätta att färga dotterns hår. Något som vi började med för två veckor sedan och nu är det dags för sista steget. Ska visa bilder på resultatet när allt är färdigt.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

21 comments / Add your comment below

  1. Så härligt med utflykt 😀 Vi hade en jätte fin dag igår men det roliga var att vi firade Nationaldagen ca 30 min bort från stan. Hade strålande sol och jätte fint väder men när vi kom hem så var det blixt och dunder samt en massa regn som gällde xD Kontrasterna!

  2. Jag undrar vad det har blivit av mig, jag som brukar bada typ i mars har inte ens badat i år, trots värmen. Visst har mitt år börjat annorlunda men ändå. Sushi är verkligen supergott!

  3. Vad härligt! Och sushi är alltid gott 😀

    Om du ska på en festival någon gång så rekommenderar jag Sweden Rock. Fast det beror ju kanske på vad man gillar för musik också 😛 Men det är väldigt roligt där faktiskt och mycket härliga människor. Tycker alltid att det rapporteras om så mkt sexuellt ofredande på många festivaler, men på Sweden Rock hör man knappt något alls om sånt. Får hoppas att det fortsätter så 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.