Måndag och en ny vecka

Måndag morgon och en helt ny vecka är på ingång.

Lördagens inlägg hade jag av misstag tidsinställt sent på kvällen. Men upptäckte det på eftermiddagen och då publicerade jag den direkt. Igår tog jag mig en bloggpaus och valde att summera förra veckan istället idag. Då med veckans bästa och veckans sämsta och då kör vi!

 

 

Veckans bästa:

Fick lite mera tid. Hann stämpla ut lite tidigare i onsdags från jobbet då jag fick mera tid till annat. All tid är värdefullt för mig.

Fick hem en sak. Jag beställde hem en sak som har varit slutsålt hela tiden och nu är den äntligen min. Visar vad det är senare i veckan. 

 

Veckans sämsta:

Ont i benet. Alltså vad är det för fel på mitt ben? Det stålar i den efter ansträngning och kan inte springa. Så himla irriterande och hoppas att det snart går över för jag vill börja springa.

Det är något fel på tvättmaskinen. Tvätten var ovanligt blöt och det droppade en hel del vid torkningen. Hoppas inte att tvättmaskinen håller på att ge upp. 

 

 

Förra veckans citat från min personliga almanacka: Jag kan och jag vill.

 

Veckans beroende: Majskakor med mosad avokado, tomat, salt och peppar.

 

 

Annars var veckan mestadels som ett ekorrhjul med jobb, träning, sova och äta. Då händer det inte så mycket mer än så. Men idag kommer mina barn till mig så den här veckan kommer garanterat bli mer händelserik. 

Önskar er alla en härlig start på nya veckan och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

18 comments / Add your comment below

  1. Snygg outfit och jag gillar också riskakor! 😀
    Sömst när saker inte riktigt fungerar. Har också upplevt på senaste att tvätten är väldigt blöt

  2. Så tråkigt med ditt ben! Kolla upp det om det inte blir bättre! Mysigt att barnen kommer till dig – man känner sig mer hel då ? Hoppas du får en riktigt fin tisdag fina du! Kramar ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan