Fotostudio med dagsljusbelysning

Jag har en vikbar fotostudio men har inte provat på den fören nu.

Hade nästan glömt bort den och blev påmind om den under veckan. I helgen gjorde jag äntligen det och här får ni se hur den ser ut.

 

 

Det medföljde fyra bakgrundstyger i vitt, svart, rött och blått. Även två stycken dagsljuslampor med stativ. 

 

 

Jag provade att fotografera med blå bakgrund. Skulle egentligen ha strykt tyget eftersom det blev vikta kanter. Får tänka på det till nästa gång. Använde min almanacka som objekt till bilderna.

 

 

Provade även med vit bakgrund men blev då mindre nöjd över belysningen. 

 

 

Jag tror att jag placerade lamporna fel för jag blev som sagt besviken över ljuset. Får öva på det lite mera.

 

 

Kreativa bakgrunder funkar alltid.

Jag kan även använda andra bakgrunder med sånt som jag redan har hemma. Har bland annat en mönstrad sjal som skulle vara fin som bakgrund. Tidningspapper skulle också funka och det finns mycket som man kan använda. Det är liksom bara att vara kreativ med alla nya idéer. Kan tänka mig att man skulle kunna få till riktigt snygga matbilder med hjälp utav den här. Ska garanterat prova på lite mer under helgen som kommer. Denna fotostudio kommer ifrån 24.se ifall ni undrar.

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. Så häftigt med en egen fotostudio och så bra att det är flera olika färger! Blev jättefint tycker jag både med blått och vitt! Det är verkligen en konst att få ljuset rätt, men jag tycker det ser bra ut. Stor kram fina du och ha en underbar tisdag! ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.