Inspiration, Vardag

Friday

Vad skönt att det snart är helg!

Den här veckan har gått väldigt snabbt men blir tröttare och tröttare för varje dag som går. Säkert många av er som känner igen sig. Vill ha sovmorgon och imorgon blir det äntligen av. Här har jag skapat ett kollage med bilder från min mobil som passar bra till en fredagkväll. 

 

Färska blommor, godis, sällskapsspel och mys. 

 

Kvällens planer?

Efter jobbet ska jag och barnen handla inför kvällen. Vi brukar inte köra på tacos varje fredag utan tar det annars när vi känner för det. Men just ikväll ska vi äta det för det var så längesedan. Annars får jag se om jag köper hem några färska blommor den här gången. Vi ska inte direkt fira alla hjärtans dag utan det blir en helt vanlig, mysig fredag för våran del. Har varit sjukt sugen på choklad hela veckan men har lyckats hålla mig ifrån det. Men ikväll ska jag äta det och ser verkligen fram emot det. Alltså tacos, choklad, mys med barnen och kanske en film. Det är så våran kväll förmodligen ser ut för oss.

Ska du fira alla hjärtans dag idag?

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

1. Tape Detail Organza Top / 2. 2-Pack Metall Scrunchies / 3. Strappy Stiletto Sandals / 4. Flowy Flower Applique Dress / 5. Strappy Lace Cup Bra Body / 6. Lace Strap Bra