Hoppas att det snart löser sig

En ny vecka på ingång!

Vilken storm vi hade igår och fy vad tråkigt. Det hindrade mig för att ta en långpromenad så jag körde istället ett träningspass hemma. Min bloggportal har driftstörningar sedan i lördags och därför bloggade jag inte igår. Fick skriva dagens blogginlägg via telefonen för det går inte att logga in via datorn. Hoppas att allt snart löser sig för jag gillar inte att blogga via telefonen. Men nu ska jag berätta lite om helgen som var.

 

I fredags var det alla hjärtans dag och då köpte vi hem jordgubbar och Noblesse. Vi åt även tacos och kollade på film.

 

 

Sonen ville hacka alla grönsakerna medan jag stekte köttfärsen. Han ville även hacka löken och satte på sig ett par solglasögon mot tårarna.

 

Kolla in hur cool han var!

 

 

Han tyckte att tomaten liknade en rumpa och det höll jag med om.

 

 

I lördags fotograferade jag en massa bilder, tvättade en maskin, lagade mat till matlådor och på kvällen körde vi på en myskväll igen.

 

 

Dottern sov hos en kompis i fredags men i lördags var hon hemma med oss. Vi kollade på melodifestivalen och tyckte inte direkt någon låt var bra. Igår åkte sonen till sin pappa och dottern stannade kvar hos mig. Barnen har nu sportlov men jag jobbar som vanligt. 

 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Så mysig helg vännen! Jättefina bilder både på sonen och dig!!! Ja, tomaten såg verkligen ut som en rumpa!!! ?
    Hoppas du får en fin start på veckan! Här ska tydligen blåsten tillta under förmiddagen så det blir nog en lugn kväll hemma efter jobbet tror jag. Stor kram fina du ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.