Personlig

HELGMYS TAG! :-D

 
Vad är inte bättre än helg?! Här kommer en HELG-TAG!! =)

 

1. Har du några särskilda planer denna helgen? Jag och barnen ska baka lussebullar, sätta upp adventsljusstakar,

 2. Vad föredrar du att göra på helgen? Så lite som möjligt LOL! Men det händer aldrig eftersom jag alltid har så mycket att göra. Det jag allra mest föredrar är att få återhämta mig efter en hel arbetsvecka och att mysa med nära och kära.

 

 

3. Bästa helgminnet? Helgen började med fredagsmys på kvällen och på lördagen blev det först en morgonpromenad i solen och därefter en sväng till köpcentret för shopping. På kvällen blev det hemlagad god mat med nära och kära och bara en massa mys. 

4. Roligt eller pinsamt helgminne? Jag minns en rolig helg då en kompis var hos mig en helg helg. Vi hade verkligen sjukt roligt hela helgen och asgarvade nästan hela tiden.

5. Favorit helgmat och snacks? Fredag: Hemgjord pizza och popcorn. Lördag: Tacos, godis och chips. Söndag: Spagetti med köttfärssås och kanske lite choklad.

 

 

6. Bästa helgdrickan? Alltid kaffe. Det bästa är att jag kan dricka kaffe på kvällen eftersom det blir sovmorgon dagen efter. Jag har annars svårt att somna när jag har druckit kaffe för sent på kvällen.

7. Bästa helgmusiken?/peppmusik? Musik som gör mig glad och gärna goda klassiker.

8. Vem spenderar du helst helgen med? Nära och kära och allra helst mina barn.

9. Tips på att få en bättre helg? Att inte boka in för mycket för då är risken stor att helgen blir alldeles för stressig. Man vill liksom inte vara utbränd på måndagen när man har en hel arbetsvecka framför sig.

 

//PUSS