Personlig

Nu ska jag gnälla

 
Den här veckan har några småsaker hänt som gjorde mig på dåligt humör och nu behöver jag gnälla av mig lite.
 
 
☹️  Jag har fått en vagel eller finne under mitt ena öga innanför, det är svullet och det gör ont.
 
☹️  I helgen brände jag mig på ena armen när jag höll på med ugnen i samband med matlagning. Under veckan har det blivit ett sår som svider.
 
☹️  Jag har haft ägglossning då det innebär att jag får finnar i ansiktet. En av finnarna har blivit ett stort sår på ena kinden och den svider också.
 
☹️  Varje kväll har jag haft svårt att komma till ro och har sovit väldigt dåligt. Jag är sjukt trött med andra ord. 
 
☹️  På grund av allt det här så har jag känt mig ovanligt ofräsch varje dag den här veckan och det spelar ingen roll hur länge jag duschar eller hur mycket deodorant jag tar på mig.
 
 
 
 Men idag är det fredag och det gör saken mycket bättre för jag längtar redan tills arbetsdagen är slut. Jag vill ha sovmorgon, en lång dusch och lugn och ro. 
 
 
 
 
Annars ska jag bara ta det lugnt i helgen för att samla nya krafter för det är just det min kropp behöver. Jag har börjat att äta D-vitaminer nu för det är bra att börja med sådant redan nu eftersom det tar ett tag innan man märker resultat. Förra året glömde jag att börja med dom och sådär trött vill jag inte bli igen. 
 
På mitt jobb är jag innomhus hela dagarna, det är mörkt när jag åker till jobbet och det är mörkt när jag åker hem. Solen ser jag bara genom ett fönster om jag har tur och om det är mulet på helgerna missar jag solen en längre tid. Sådan otur hade jag förra året och jag minns att jag drömde mycket om solen eftersom det var något som jag längtade efter. Jag minns också att när jag väl hade chansen att gå ut i solen betedde jag mig som att jag aldrig hade sett solen i hela mitt liv LOL.
 
Jag får hoppas på en bättre vinter denna gång och får göra det bästa av situationen. Ha en bra fredag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS