Outfits

En smurf

 
 
 
 Byxor från h&m och topp från bondelid
 
 
God morgon mina godingar!
 
Som rubriken lyder så ser jag faktiskt ut som en smurf då jag har på mig ett par klarblåa byxor med en vit överdel :-D. När jag tog dessa bilder hade jag glömt bort att ställa om i kameran från glödlampa till dagsljus så bilderna blev både mörka och blåa. Men med lite hjälp utav redigeringsprogrammet Picasa lyckades jag göra bilderna något bättre.
 
Aj jag har så ont i mitt öga för jag har fått en vagel precis under ögat och svullet är det också. Det ser ut som att jag har blivit misshandlad haha :-D. Jag som har planer på att göra mig extra fin på lördag och nu får jag se hur det blir med det då? Eftersom det är en hemlighet så får jag inte avslöja för er om vad som händer på lördag. Men självklart kommer jag att berätta efteråt vad det var för kul som hände då.
 
Nu ska jag jobba men vi ses lite senare mina raringar!
 
 
/PUSS