Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vaknade av en vacker syn

Eller kanske inte?

Igår morse vaknade jag upp med en vagel i ena ögonlocket. Kände kvällen innan att det började göra ont och vaknade flera gånger under natten när det kändes ännu mera. Ni skulle ha sett mitt öga som nyvaken haha. Ingen vacker syn men tog på mig lite mascara och gick till jobbet. 

 

 

Man kanske inte ser ordentligt på bilden om hur svullet mitt ögonlock var. Men det värsta är att det gör ont hela tiden. Idag är det ingen förbättring men får se på den ljusa sidan. Att en vagel försvinner av sig själv och den kommer inte att finnas där för evigt. 

 

 

Apropå den ljusa sidan!

Älskar ljuset som min taklampa ger i vardagsrummet. Är som sagt tokig i lampor och igår kväll bråkade jag med en annan lampa. Det var en lampa som ska sitta i taket i hallen. Monterade in en lamppropp och satte ihop lampan men det var omöjligt att hänga upp den i kroken. Var samtidigt hungrig och trött som inte gjorde saken bättre. Jag tappar tålamodet och bestämmer mig för att fortsätta en annan dag. Vilket var ett klokt beslut.

Idag är det en ny dag och just nu befinner jag mig på jobbet med min fina vagel. “Inlägget är som vanligt under vardagarna tidsinställt”. Önskar er alla en härlig onsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. åh hatar att ha vagel, det gör såå ont 🙁 Christian brukar få köpa hem salva varje gång han får vagel bara för hela ögat blir helt igen täppt !

 2. Så synd du har så ont, hoppas det går över idag!
  Men skitfin lampa, har sett dem ett tag nu och har tvekat hela tiden om jag ska köpa eller ej, men nu när man ser hur det ser ut med den tänd såhär så lutar det mer åt ja 👌
  Kramis

 3. Ja det har varit bestyr med mitt med, det har ryckt och ömmat i mitt ena ögonlock, superdrygt då det rycker i det, men verkar som det har lagt sig nu

  Krya på ditt öga

 4. Sånt där är så irreterande fick en vagel förra året denna årstid och den var envis men gjorde dock inte ont,så jobbigt men som du säger den försvinner,Badda med varm boullstuss,kram

 5. alltså men på riktigt det gör så himla ont . Tänkte precis du skulle säga typ ögoninflammation men ja de gör båda så ont
  gå till dokt om det inte blir värre eller hur gick dagen idag ? kramiz o natti här

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan