Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att samla på sig bilder

Förr förra helgen innan det var fettisdagen tjuvstartade jag och barnen med semlor. Då kunde vi inte låta bli att köpa hem några macarons. Det blev alltså fika på fika och vi provsmakade på allt.  dogge doggelito

 

 

Men innan vi provsmakade på dessa macarones fotograferade jag en hel del bilder på dom. Tycker att dessa bakverk är så vackra att titta på och körde loss med olika bakgrunder och vinklar. 

 

 

Samtidigt tog sonen ett skumbad i badkaret medan dottern skakade på huvudet.

Hon saMamma hur många bilder ska du egentligen ta? Jag svaradeBara några till!

Cirka 40 bilder senare.

Hon sägerMamma du säger alltid så och bara fortsätter att ta flera bilder. Jag svararNu är jag klar. Nä föresten bara den här vinkeln också och så måste jag flytta på en sak i bakgrunden. 

 

 

Minns att någon sa att dessa bakverk ser ut som snippor?

 

 

Som sagt det blev väldigt många bilder. Men i detta inlägg delar jag med mig av endast sex stycken bilder. 

 

 

Jag vågar knappt erkänna om hur många bilder det sammanlagt finns på min telefon. Fast det är bilder sedan tre år tillbaka i tiden. Kanske kan man skylla på det? 

 

 

Någon som känner igen sig med att samla på sig för många bilder?

 

//PUSS

22 comments / Add your comment below

  1. Haha åh känner igen mig så mycket, alltid när vi ska äta så stannar sambon upp och inväntar att jag ska hämta kameran utan att jag ens säger något hahah, sen kan det bli endel klagomål ifall det dröjer med bilderna haha ❤️ Men så fina bilder!! ❤️

  2. Ja herregud e man en bloggare då har man hysteriskt mkt bilder haha och jag e likadan det ska fotas i alla vinklar o vrår och inget får störa:) min sambo blir alltid irreterad när jag ska fota innan vi får äta ,barnen har typ lärt sig:)Köpte oxå macarons för två veckor sedan typ och hittade på ica:) helt ok, kram

  3. hehe ja sådär är jag med, BQ och Bellis brukar tröttna ja =D. Fina bilderna vart och fint med flera färger. Jag är nog tyvärr en av få som inte fastnat för dem, jag kanske jämför för mycket med biskvi och då blir macaronen lite torr för min smak. Men de är tokfina att titta på

  4. Haha känner igen det där. Jag ska alltid fota mat mm och dom andra får snällt vänta innan dom kan börja äta 🙂 Håller med om att macarons är både vackra och goda 🙂 Kram <3

  5. Känner igen det där med att samla på sig bilder hehe, man är ju fotograf så alla vinklar måste det ju fotas ur! :’) Förvarnar alltid mina kompisar när vi ska äta någonstans att det först ska tas bilder, de vet om det och är oftast mycket hjälpsamma men ibland tar det lite tid att få den perfekta bilder och då kan de bli lite otåliga haha!

  6. Mums! Jag är faktiskt en otroligt flitig raderare av bilder. Jag blir stressad när jag har för mycket i kamerarullen, så jag tar några stycken och gallrar sedan hårt så jag bara har mina favoriter kvar. Men jag har nog generellt en “rensa-mentalitet”… 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan