Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fettisdagen under en hel helg

Oj vilken helg vi har haft det med detta underbara väder.

Något som jag inte är ensam att skriva om. Hade snön inte varit kvar på marken så skulle man tro att det var vår. Behövde inte ens ha på mig halsduk när vi var ute och promenerade. Något som jag verkligen gillar. Har annars inte bloggat på hela helgen för jag har inte ens hunnit öppna datorn. Tänkte lägga upp ett snabbt inlägg igår men valde istället att skriva ett längre till idag. Här kommer det en liten sammanfattning om helgen som var.

 

 

 

I fredags kom barnen till mig efter jobbet och då gick vi först och handlade. Till middag blev det en god laxpasta som jag ska dela med mig av ett recept under veckan. Sedan blev det fredagsmys.

 

 

I lördags blev det en hel del fika för oss. Eftersom det är fettisdagen på tisdag så tjuvstartade vi med det. Vi köpte tre olika sorters semlor som vi smakade på och gav våra personliga betyg. Det är också något som jag återkommer med under veckan i ett separat inlägg. 

 

 

 

Vi köpte även hem macarons och den här helgen har jag säkert gått upp minst tre kilo haha.

 

 

Dottern gjorde även hemgjord hallonsorbet glass som var riktigt god. 

 

 

Något som fick mig att smälta var när sonen gav mig ett kort som han hade gjort själv. Igår var det som sagt alla hjärtans dag och då fick jag öppna kortet. Så himla söt han är!

Då är det måndag morgon och en hel ny vecka har vi framför oss. Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan