Alla negativa känslor

  Som dödar mig på samma gång!

Känner mig Arg, ledsen, irriterad, ångestfylld, deprimerad och har även många andra negativa känslor. Ända sedan i onsdags har allt bara känts skit. Därför ekade det tomt här på bloggen under hela gårdagen. För jag kunde inte få fram något vettigt att skriva om. Hade helt enkelt inte lust och det ska man tillåta sig att inte göra. Men igår kväll bestämde jag mig för att skriva av mig om mina känslor eftersom det brukar kännas bättre efteråt. Iallafall kanske en liten aning bättre?

 

Valde att lägga upp några roliga bilder på katter i inlägget som passar mina inre känslor.

 

Inte psykisk ohälsa

Det här handlar absolut inte om någon psykisk ohälsa som från förra inlägget. Den här gången är det mer hormonellt och dessa humörsvängningar är också sjukt jobbiga. Fast då på ett helt annat sätt. Jag brukar annars inte må såhär varje månad i samband med mensen. Men ska börja anteckna dessa dagar för att ha koll på hur ofta det sker. Då kanske jag förstår varför mina hormoner påverkar mitt mående som den gör. Annars har det hänt några jobbiga, personliga saker som jag inte vill skriva djupare om. Inga super allvarliga saker men i mitt nuvarande mående blir allt extra känsligt. Kan inte ens ta emot kritik och blir ledsen för ingenting. Utan någon speciell anledning kan jag bli irriterad och irriterar mig på småsaker.

 

 

Berättade för en kollega igår om hur jag känner och hon sa att det inte syns på mig. Jag är expert på att dölja mina känslor utifrån men inuti min kropp vill jag bara skrika.

 

 

Någon som känner igen sig?

 

//PUSS

 

19 comments / Add your comment below

 1. Jag tror att många känner igen sig och har humörsvängningar men att det inte syns utanpå. Du bör helt enkelt tala om för dina nära hur du känner dig vännen
  Kram ♡

 2. Ibland måste man bara få må lite skit! Man kan inte vara på topp hela tiden. Bra att du ändå antecknar dessa dagar så du kan få en mer förståelse på när det händer och kan vara beredd. Nu är det helg dock. Brukar lätta de flesta känslor. Ha en underbar helg. Kram!

 3. Jag är också extremt bra på att dölja mina känslor utan att jag ens gör det med vilje.
  Men det är sådant som bara måste ut ibland, kanske varit smågrejer ett tag som byggt upp utan du märkt det och sen bara blivit för mycket?
  Oavsett så får vi inte glömma att vi alla är människor och bara för att alla omkring en går runt o ser ut att må bra osv betyder inte att det inte är tillåtet att bara säga nää jag mår verkligen inte bra idag, för det är helt okej!!
  Du måste ha nedgångar för att känna när det börjar stiga igen, du måste helt enkelt må skit ibland bara för att kunna uppskatta och känna dem glada och underbara dagarna.
  Jag hatar att må dåligt (obviously) och bli ledsen för minsta lilla, inte för det händer ofta men det händer oss alla! Men när jag väl mår bra igen då är jag tacksam på något sätt för den där dåliga perioden för den gjorde mig starkare och mer glad för att jag mår bra idag.
  Heja dig!
  Kramis

 4. Jag kommer ihåg att jag också var väldigt känslig när jag hade mens. Jag tror det är ganska vanligt men det är verkligen jobbigt för man kan liksom inte styra det. Hoppas du mår bättre snart <3
  Vilka härliga bilder på katter 🙂

 5. känner så väl igen mig och man tror man är ensammast i världen om detta, skickar alla kramar till dig denna alla hjärtans dagen och hoppas det blir mer åt positiva tankar framöver, kram

 6. Vad jag känner igen mig, är också inne i en väldigt dålig period just nu. Hoppas innerligt det vänder snart, även för dig! Hoppas du haft en mysig helg och att du mår bättre nu! Stor kram 🙂

 7. Låter jobbigt med såna dagar/perioder, men som du säger så kan det bli bättre när man får skrivs ner det eller få det ur sig på nåt sätt. Så får man komma ihåg att det kommer bättre dagar framöver! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan