Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Betyg på semlor

Tjuvstart

Idag är det fettisdagen och det tjuvstartade jag och barnen med i helgen som var. Vi körde en rolig grej genom att testa tre olika sorters semlor. Som vi sedan satte betyg på. Det blev vaniljsemla, chokladsemla och den klassiska mandelsemlan. Det är betyg mellan 1-5. 

Här kommer våra resultat:

 

 

Från vänster: mandelsemla, chokladsemla och vaniljsemla.

 

Vi började med vaniljsemlan:

Jag: 3/5

Dotter: 4/5

Son: 4/5

 

 

Chokladsemlan: 

Jag: 4/5

Dotter: 4/5

Son: 3/5

 

 

Mandelsemlan:

Jag: 5/5

Dotter: 4/5

Son: 5/5

 

Utvärdering

Självklart ska det vara den klassiska mandelsemlan men det är alltid roligt att testa på andra smaker. Något som vi aldrig har gjort förut. Nä nu ljög jag. För några år sedan bakade jag faktiskt egna semlor och hade då både mandelmassa och vaniljkräm. Så vaniljsemlan var inte helt främmande. Idag är det som sagt fettisdagen och då slinker det säkert ner en semla på jobbet idag.

Ska ni äta semlor idag? Isåfall vilken sort föredrar ni?

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Chokladsemla har jag aldrig smakat, låter gott. Jag gillar vaniljsemla men godaste jag smakat var en wienersemla med både vanilj och mandelmassa. Botten på den var något tunnare vilket jag gillar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan