Stylar mitt avlastningsbord

På flera olika sätt

Har ett avlastningsbord i vardagsrummet där jag ofta ändrar om bland prylarna. Bilden högst upp till vänster är den äldsta och den senaste är längst ner till höger. Fast efter igår ser det inte exakt likadant ut. För då gick jag igenom mina tavlor och ställde dom tillfälligt runt omkring avlastningsbordet. Så nu ser det ut som en tavelutställning. 

 

 

God morgon gullisar!

Fy fan vad jag har varit lat den här veckan. Eller veckan är inte ännu helt slut men känner mig lat även idag. Då menar jag energin till att träna. Blir så sjukt trött efter jobbet och det sista jag känner för då är träning. Men tillåter mig för att ha en paus veckan ut och får ta tag i träningen på nytt nästa vecka. Förra året var jag mera taggad och hoppas att det snart kommer tillbaka.

Känns annars som att jag bara har inredning i huvudet och det är något som jag ska pyssla med i helgen. Då kanske det åter igen dyker upp några nya bilder på avlastningsbordet med andra prylar på? Eller något annat roligt. 

Men avslutar inlägget med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Åh alltså kan tycka att det är en blandning mellan SÅ kul och SÅ frustrerande att få fixa med såna där platser haha, det är så svårt att bli nöjd, man vill alltid ändra något!! Tycker dock att det vart hur fint som helst det som du fixade, älskar!! ❤️

  2. Jag brukar också ändra om lite så där med mina saker här hemma tycker sakerna platsar på olika ställen och då är det fint att ändra om då och då. Fint det blev på bild 4

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan