Helgens projekt

 
 
Som jag har nämnt tidigare hade jag ett litet projekt i helgen som var. Kanske inte så stort projekt men kul var det :-D. Jag köpte en sprayfärg hos Panduro i en ljusrosa färg. Ni kanske har märkt att jag är i en ljusrosa period just nu? :-D. I min inredning har jag inget som är i koppar och dessa ljusstakar i koppar fyndade jag hos Netto då jag fastade för designen.
 
 
 
 
 Men såhär blev resultatet efter att jag hade sprayat ljusstakarna ljusrosa och jag blev så nöjd. Den här brickan med prylarna står på mitt vardagsrumsbord och jag gillar verkligen att allt går i rosa. Nu fattas det bara rosa kuddfodral, en gosig rosa pläd och kanske ett par rosa gardiner i vardagsrummet? Det är i alla fall snyggt tillsammans med det ljusgråa och vita som jag redan har.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Gud va fina de var åhhh <3 😀
    sv; Tack hjärtat 😀 Men förstår inte hur vissa tycker jag e en elak människa o e de tydligen mot alla..vilka ALLA?? Bara de som betett sig som svin emot mig som stalkar mig hela tiden..de är inte så man blir mer frestad att bli vän med de..spec inte när man inte gillar de på något vis hahah ? varför ska ja få skiten för att inte vilja släppa in idioter å drama i mitt liv? ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.