Vardag

Tanken bakom den nya designen

 
 God morgon bloggisen!
 
Ni som läser min blogg dagligen har kanske märkt att jag har ändrat lite smått fram och tillbaka med designen på bloggen eftersom jag inte kunde bestämma mig för hur den skulle se ut. Men till slut blev det dessa tre bilder som jag har just nu. Jag ville ha bilder som symboliserar mina kategorier som jag bloggar mest om och bilden till vänster symboliserar vardag/personlig bilden i mitten symboliserar inredning och bilden till höger symboliserar mode/skönhet. Det kanske inte är så mycket mode i bilden men jag funderar på att göra om den nästa helg. 
 
 
 
Jag ville även ha lite färg i designen då jag valde att ha på mig tre olika tröjor på bilderna och det blev en vit och en blå tröja från gina tricot samt en rosa tröja från pieces. 
 

 
Självklart ville jag forstätta att ha en rosa blogg och därför fixade jag en ljusrosa färg direkt. Haha jag är verkligen i en ljusrosa period nu och jag kan liksom inte få nog av den färgen. 
 
Om ni ser något ni tycker att jag ska ändra på i min design får ni gärna tipsa mig för jag tycker det är bara roligt att fixa och trixa. Jag ska även skriva om min presentation så snart som möjligt för jag är ju inte singel längre. Eller det har jag inte varit på ett bra tag nu men jag har liksom bara varit för lat för att skriva om presentationen. 
 
 
/PUSS