Allmänt

Nischa din blogg

 
Innan jag startade min blogg funderade jag mycket på om vad bloggen skulle handla om. Efter att ha läst på en hel del om bloggning fick jag veta att det är jätte viktigt att nischa sin blogg. Alltså att endast ha ett ämne som skor, smink, inredning, mode, naglar, djur, bilar med mera. Det gjorde att jag sköt hela tiden på att starta en blogg eftersom jag tycker att det är tråkigt att endast skriva om ett ämne. 
 
 
 
 
Jag vill skriva om det jag känner för och speciellt inom mina intressen som är mode, skönhet, inredning, dela med mig av mina tips och idéer, skriva om min vardag och andra personliga saker. Men när jag tänker efter så är faktiskt min blogg nischad trots allt! Bloggen handlar bara om mig fast genom flera olika ämnen. Det är mitt liv, mina intressen, ibland som en dagbok och ibland öser jag bara in med en massa tips och inspiration som kommer från just mig.
 
 
Tänker jag rätt eller är jag helt ur banan? Vad tycker ni om att ha bloggen nischad?
 
 
//PUSS