Personlig

Nära mitt hjärta

 
 
Jag har aldrig beställt från Glitter via nätet förut utan har alltid shoppat inne i deras butiker. Men den här gången ville jag prova det eftersom tiden inte räckte till för en runda på stan.
 
 
 
Mina nya smycken kom i en jättesöt förpackning och direkt hem i brevlådan. Herregud vad mycket tid jag sparade på bara några klick haha.
 
 
 
 
Dessa örhängen i guld och marmor är mina storfavoriter just nu och bär dom varje dag.
I ett tidigare inlägg skrev jag om en ny kollektion som har kommit in hos Glitter med berlocker och halskedjor i äkta silver samt förgyllt silver. Då hade Glitter ett 3 för 2 erbjudande på allt i äkta silver och då passade jag på att slå till. 
Berlockerna har en valfri bokstav och självklart valde jag två bokstäver från mina barns namn. Det innebär att jag har mina barn nära mitt hjärta även på utsidan och det här är mitt varje dag halsband. Även tösen fick ett par nya silverörhängen och jag hoppas att hon kommer att gilla dom.
 
 
//PUSS