Personlig

Saker jag gör när jag har tråkigt

 
Mestadels av min tid spenderas på jobbet om dagarna men när jag inte jobbar åker jag buss till och från jobbet som tar en timme tur och retur. Ibland kan det vara riktigt tråkigt att åka buss och här kommer några saker som jag brukar hitta på när jag har tråkigt under resans gång.
 
På bussen:
 
• Surfar på telefonen.
• Sover.
• Sminkar mig.
• Lyssnar på musik.
• Skriver blogginlägg.
 
 
 
Det händer inte ofta att jag har tråkigt när jag är hemma eftersom jag alltid har så himla mycket att göra. Men om vi säger en trist dag då vädret är så himla tråkigt att det inte är någon idé att ens gå ut. Jag struntar i alla måsten och tillåter mig att ha tråkigt.
Vad gör jag då?
 
När jag är hemma utan barn:
 
• Noppar ögonbrynen.
• Googlar på inredning, mode och en massa inspiration. 
• Pysslse i hemmet.
• Kollar på youtube.
• Läser en massa bloggar.
• Målar tånaglarna.
• Provar gamla kläder.
• Nätshoppar. 
• Bloggar.
• Fotar material till bloggen.
• Expermenterar med smink eller hår.
 
 
 
När jag är hemma med barn:
 
• Bakar.
• Lagar nya maträtter.
• Pussas och kramas.
• Läser böcker med barnen.
• Äter gott till någon rolig barnfilm.
• SpelSR sällskapsspel med barnen.
• Pysslar med barnen.
• Fotar roliga bilder via snapchat. 
• Leker kurragömma.
• Sätter på musik och dansar. 
 
 
//PUSS