Personlig

Att skriva om min vardag

 
Som ni säkert märker så skriver jag inte ofta om min vardag. Det beror på att det skulle bli tråkigt i längden eftersom mina dagar är oftast väldigt lika och därför skriver jag mer om mina tankar och funderingar inom vardagen. Varannan vecka har jag mina barn hos mig och nu tänker jag beskriva kort hur en typisk vardag ser ut både när jag har barnen och när jag inte har dem hos mig.
 
Barnvecka:
 
Varje morgon väcker jag två supertrötta barn som vägrar att gå upp. Efter en hel del tjat medan jag dricker mitt morgonkaffe kommer de upp när det är dags att gå mot fritids. Efter det åker jag buss mot jobbet som tar en timme då jag passar på att förbereda blogginlägg samt läser bloggar.
Efter jobbet åker jag direkt till fritids för att hämta barnen. När vi kommer hem får jag kasta mig över spisen för då är ungarna vrålhungriga. Efter maten blir det läxor, diskning och eventuellt dusch för barnen. Vi försöker hinna ha en gemensam mysig stund i soffan innan läggdags men eftersom vi går upp så himla tidigt behöver ungarna komma i säng senast halv nio på kvällen. När barnen sover har jag min egna tid och då blir det oftast pyssel vid datorn tills John blund säger till att det är dags att sova. 
 
Ja ni förstår att det här är inte så intressant att läsa varje dag.
 
När jag inte har barnen:
 
Då ser dagarna nästan likadana ut fast jag slipper tjatet på morgonen och efter jobbet kan jag passa på att göra ärenden då jag inte har några tider att passa. 
 
På helgerna brukar det hända mer saker och speciellt helgerna när barnen är hos mig. Därför kommer det oftast vardagsinlägg från helgerna då jag har något roligt att dela med mig av. 
 
 
 
 
//PUSS