Vardag

Rotfrukt chips

 
God kväll raringar!
Då sa det bara vips och snart är helgen redan slut. Idag hämtade barnens far ungarna redan vid klockan 14 eftersom han ville ha med sig dem till Örebro för att handla lite. Då har jag haft tid med att gå igenom bilderna som jag har tagit under helgen och det tar verkligen mycket tid.
 
 
Igår promenerade jag och barnen till Coop för att handla lite gott till kvällen och då hittade jag rotfrukt chips som jag aldrig har smakat på tidigare. Det smakade sådär men det är alltid kul att testa nya saker. 
 
Vi var även nere i hamnen igår och köpte glass och det ska jag visa bilder på så fort bilderna är fixade. Snart är det dags för en ny vecka och jag har massor av saker att göra varje dag efter jobbet. Jag ska köpa presenter till barnen som fyller år snart, jag ska hämta ut paket som jag har fått via samarbeten, jag måste kolla vad jag ska ha på mig till midsommarafton och på onsdag måste jag packa för jag åker direkt till pojkvännen efter jobbet på torsdag. Jag måste även hinna slå in presenterna för jag kan inte prassla med det på söndag kväll när barnen ska försöka sova. 
 
Nu måste jag återgå till mitt men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS