Personlig

En till blogg

Jag har tagit över en blogg som nu blir min nya andra blogg och där bloggar jag om skönhet. Men den här bloggen är självklart min originala och här kommer det att vara som vanligt. Här nedanför får ni se en bild på heardern som jag har på min andra blogg som heter Nettis skönhet. Bloggadressen är sinarabeauty.com och kan tyvärr inte ändras om till mitt bloggnamn.

 

 

Två stycken bloggar

 

Så från och med nu har jag två stycken bloggar och det är verkligen roligt. Här kommer jag som sagt blogga som vanligt och kategorin skönhet kommer att finnas kvar även här. Men på min andra blogg kommer jag skriva längre och djupare inlägg om skönhet. Har tänkt runt 2-3 inlägg varje månad och där kommer ni även få se en annan sida av mig. Mitt första inlägg på min nya blogg är en presentation där ni kan få läsa mer om hur jag har tänkt.

Ni hittar min andra blogg som heter Nettis skönhet <— här.

 

 

//PUSS