Personlig

The freak tag

 
1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? 
Ja och det är Nettan och när jag var liten kallade min mamma mig för Nettis. Personligen gillar jag inte att bli kallad Nettan och Nettis känns barnsligt och därför blev mitt bloggnamn Netti för det känns mer jag.

2. Har du någon ovanlig/konstig vana?
Haha ja massor! Men det jag kommer på just nu är att när jag ska iväg någonstans måste jag alltid försöka kissa innan fast jag inte är kissnödig. Jag plockar alltid fram en matkniv när jag ska äta men använder sällan kniven ändå. Oftast är kniven fortfarande ren efter jag har ätit. 
 
3. Har du några konstiga fobier? 
 Jag tycker inte om när någon går bakom mig. Jag får panik om jag hamnar under vatten. Jag klarar inte av komposter för när jag var liten möttes jag av kryllande likmaskar när jag öppnade locket på en kompost när jag skulle slänga matrester och den äckliga bilden glömmer jag aldrig.
 
 
 
 
4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör?
Ingen speciell låt men jag gillar att sjunga till powerballader. Det får jag bara göra ensam för min röst är så ful att jag förstör hela låten för andra.
 
5. Vad stör du dig på hos andra? 
– Otrevliga människor.
– Folk som är falska för sånt ser jag alltid rakt igenom. 
– Bittra människor som klagar på allt.
 
6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? 
Jag brukar komma på mig själv att jag pillar i håret, slickar på läpparna, petar på mina örhängen eller gör något med fingrarna. 
 
 
 
 

7. Vilken sida av sängen sover du på? 
Just nu sover jag på vänster sida.
8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? 
Jag tror att det var snobben och han fick heta det också.
9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? 
Sluta tänk på det nu!
 

 

 
 
10. Vilket håll står du åt i duschen? 
Det är faktiskt olika beroende på om jag tvättar håret eller om jag bara duschar kroppen.

11. Vilken är din favoritmat som är “dåligt” men du älskar att äta det iaf?
Oj det är väldigt många maträtter tyvärr och det är bland annat pizza.
 
 
//PUSS