Personlig

Bästa trösten

 
En gång i månaden händer det något i kroppen som gör att jag blir extra sugen på choklad och det brukar vara i några dagar.
 
 
 
Det handlar om mens och just nu har jag även väldigt ont i magen. Ärligt talat tycker jag faktiskt att det är synd om mig som måste gå igenom det här jobbiga. Därför unnar jag mig med några chokladbitar för att ge mig själv lite tröst.
 
 
 
Jag är annars inte så förtjust i mörk choklad men den här från Lindt med havssalt är riktigt god.
 
 
 
 Apropå annat!
 
Nu har jag bokat tågbiljetter för jag och ungarna ska fira Jul hos Mami och syster i Stockholm. Vi åker dagen innan Julafton och kommer hem på annandagen och det ska bli så himla skönt att få åka bort. Lilleman blev överlycklig när han fick veta att vi ska åka tåg för det har han tjatat om under en lång tid.
Jag har annars inte tagit något ledigt efter jul men ungarna ska till sin far när vi kommer hem och han är kanske ledig under ungarnas jullov. 
Förra året hade jag och barnens far precis separerat då min Julafton blev katastrof men i år ska det bli bra istället och därför valde jag att vi ska åka bort. 
 
Nu ska jag mysa ner mig med mina gosiga barn innan dom ska sova. Chokladen ska jag unna mig med lite senare och jag längtar redan. Ha en fortsatt mysig måndag kväll och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS