Personlig, Vardag

Nytt år och månaden som försvann

När jag tänker tillbaka så känns det som att december månad bara försvann. Först var det dags för advent, julpynt, fixa julklappar och se fram emot ledigheter. Planera julmat, nyårsmat, se julfilmer och vips så var allt borta. Idag är det min sista lediga dag och imorgon är jag tillbaka till jobbet.

 

 

En extra ledig dag

 

Det var skönt med att starta nya året med en extra ledig dag. Att få landa lite och börja med att planera inför året. Det som blir annorlunda detta år är att jag har en till blogg. Då det krävs mer planering inför kommande inlägg och det känns kul. Har publicerat årets första inlägg på nya bloggen där jag tipsar om Japanska hudvårdsprodukter. Ni hittar inlägget med Japanska hudvårdsprodukter <— här.

 

Det här året ska jag satsa mer på mina bloggar för jag älskar att skriva och hitta på kreativa saker. Har även börjat att pyssla på fritiden och även det ska jag dela med på här på bloggen. Den andra bloggen är inom skönhet så det är två helt olika bloggar. Annars så är jag väldigt trött på att se snö och längtar tills marken blir fri från det. Då blir det mycket härligare att ta långa promenader.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste.

 

 

//PUSS