Personlig

Till och med jag

 
Har ni haft en bra julafton?
Det har jag verkligen haft och idag ska vi också ha det mysigt. Igår åkte jag, barnen, mamma och syster till några andra släktingar där vi firade julafton och hade det riktigt trevligt med Kalle Anka, en massa god julmat och julklappar.
 
 
Jag har fotat massor med systemkameran både igår och idag men jag lägger upp bilderna när jag kommer hem imorgon. Därför bjuder jag på några snapchat bilder istället.
 
Idag har vi åkt till Täby kyrkby där vi promenerade och kollade på runstenar. Annars har vi pysslat med julklapparna och vet ni vad! Jag fick faktiskt flera julklappar och blev så himla glad över det för jag är van vid att aldrig få några alls. 
 
 Ikväll blir det i alla fall ingen julmat för våran del och istället ska vi göra hemgjord pizza. Syrran har gjort en jättegod vitlökssås som jag ser fram emot. Det ska bli så sjukt gott! Imorgon åker vi som sagt hem och jag längtar inte. Julen har varit väldigt känslosam och jag vill verkligen flytta tillbaka till Stockholm.
 
Nu ska vi börja med maten och ha en fortsatt underbar jul mina godingar!
 
 
//PUSS