Outfits

Min julafton

 
Såhär såg jag ut på julafton då jag hade på mig min favorit klänning från gina tricot och jätte mysiga strumpor.
 
 
 
Vid klockan ett åkte jag till min före detta svägerska där även barnen och barnens far med övrig släkt befann sig. 
 
 
 
Först åt vi en massa julmat och sedan blev det matkoma i soffan till Kalle Anka med en massa godis.
 
 
 
Efter Kalle Anka fick vi besök av Jultomten och här ser ni bilder på när mina barn fick en varsin julklapp av tomten. 
 
Eftersom jag inte kände mig så bekväm där med barnens fars släkt så gick jag hem efter julklappsutdelningen. Men det var ändå jätte snällt av dem som bjöd in mig eftersom det gick magsjuka hos dem som jag skulle ha firat julafton med. Nästa år blir det en mer planerad jul för mig för i år har jag inte orkat planera något eftersom jag och barnens far separerade i höstas. 
 
Barnen kom till mig igår efter frukost då de fick öppna julklapparna som jag har köpt till dem. Men jag återkommer med bilder från igår så fort jag har hunnit fixa till dem!
 
 
/PUSS